Samarbetspartners

På Green Park satsar vi på långsiktiga samarbeten med seriösa och pålitliga aktörer. Genom våra samarbeten får hyresgästerna i våra parkeringsgarage tillgång till moderna och hållbara helhetslösningar.

Parkando

Parkando levererar digitala parkeringstjänster. Deras erbjudande består av användarvänliga garagetjänster som är tillgängliga för kunderna direkt i mobilen, till exempel digital nyckel. Via en molntjänst och app kan garaget användas mer effektivt och flexibelt genom till exempel delade platser, timparkering och elbilsladdning. Via Parkandos digitala plattform hanteras kundadministration, kundtjänst och uthyrning av garageplatser.

www.parkando.se

MondeVerde

MondeVerde är specialiserade på ledbelysningar för fastigheter. De levererar belysningslösningar som är energi- och miljöbesparande. Tekniken heter Smart LED TM, den drar lite energi och ljuskällorna behöver inte bytas lika ofta. Ljusstyrkan anpassas efter väder och årstid, något som också går att kombinera med rörelsestyrning.

www.mondeverde.se

Instabox

Instabox är ett alternativ för att ta emot fraktgods och för förvaring. Till instaboxen kan mottagaren av godset ha en instaadress kopplad. När kunden har beställt en vara kan man uppge instaadressen istället för hemadressen så skickas varan till instaboxen.

www.instabox.se

AutoLife

AutoLife.se grundades 2009 och är en sammanslagning av ett antal bilklubbar som tidigare drevs som separata mötesplatser. AutoLife är en mötesplats för aktiva sportbilsförare. Här kan medlemmarna hålla kontakten med varandra, diskutera i forum, ta del av event med mera.

www.autolife.se

Apcoa Parking Sverige

Apcoa Parking Sverige är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Företaget har cirka 200 anställda och närmare 1 000 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett tiotal städer runt om i Sverige.

www.apcoa.se